Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecny cukrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv dezinfekčních prostředků na obsah kyseliny mléčné při výrobě rafinovaného cukru
(Hedvika Novotná)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//09gjzm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení titrační kyselosti mléka a mléčného cukru ve vzorcích mléka
(Kateřina Marcaníková)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5opckd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Bezlaktózové mléčné výrobky
(Alice Andrlová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma