Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecny kefir

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
 (Jitka Bláhová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
 (Tomáš Horňák)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Bezlaktózové mléčné výrobky
 (Alice Andrlová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zakysaných mléčných výrobků
 (Veronika Parkanová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eqyhly// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma