Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecny vyrobekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů
(Kristýna Knobová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mcwa67// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Bezlaktózové mléčné výrobky
(Alice Andrlová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//21mgcn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení nabídky probiotických mléčných výrobků
(Petra ŠTROBLOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uk5g2c// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků na lidský organismus
(Kamila Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//993qpj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky s přidanou hodnotou
(Bermet Idinova)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//27umxa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
(Vendula Kůrová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující výběr mléčných výrobků spotřebiteli
(Lucie VAČLENOVÁ MACHÁČKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//katw81// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku
(Nikola KÁCHOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ahzpbu// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Konzumace mléka a mléčných výrobků u žáků
(Nikola Kadlecová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xjqxym// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
(Michaela Lukáčová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u5tmhk// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma