Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mleti pseniceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Látkové složení zrna potravinářské pšenice ve vztahu k užitným vlastnostem
(Dariana Sedlova)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zgy0g4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rozdíl ve zpracování pšenice a žita na mouku
(Iveta Procházková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ksftm3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Barevné pšenice, možnosti zpracování a pekárenské využití
(Dana Plucarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ugta0a// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku
(Ladislava KOLOUCHOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jazvw1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pšenice s barevným zrnem - obsahové látky
(Patrik Kosztolányi)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//txhuti// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
(Linda VOPÁTKOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma