Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

modern food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
 (Pavel Samoilenko)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//to8m2n// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Advanced food preservation techniques in developing countries
 (Ngone Mbow)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bcsmp2// | International Cooperation in Agricultural and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Environmental Aspects of Food Systems: A Review
 (Hongwei Liu Liu)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dsbxwb// | Sustainable Use of Natural Resources / | Práce na příbuzné téma

Conservation Methods of Food in South America
 (Linda Jarošová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7wuxnl// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Influence of marketing and advertising on Food Industry
 (Anna Tsoy)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/tgzo9/ | Ekonomika a management / Marketing Communication | Práce na příbuzné téma

Customer motivations in the purchase of organic food
 (Tamara Savelyeva)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11166/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Business solution for a food service company based on a modern nutrition concept (case of Russia)
 (Stanislav Tarasov)

2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/31988 | Ekonomika a management / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

&-lt;i&-gt;In vitro&-lt;/i&-gt; growth-inhibitory activity of spice essential oils and supercritical CO\(_{2}\) extracts against food pathogenic bacteria in vapor phase
 (Ondřej Horák)

2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hhd4bl// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
 (Tomáš Parák)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)