Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
moderni dezertyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
(Dytrtová Dytrtová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/p2doz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
(Alžběta Chocholová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Moderní cukrařina u nás a ve světě
(Jiřina Koisová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/xb41r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
(Petr Kolský)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ec3g6/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma