Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

moderni gastronomicke trendy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 11 theses)
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
 (Stanislav KOTÁN)

2024, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//5fwukd// | Učitelství odborných předmětů / | Theses on a related topic

Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
 (Kateryna Siednieva)

2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
 (Laura Pantůčková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ve0k2m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic

Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
 (Ondřej DUBJEL)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hmrhjo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Theses on a related topic

Moderní trendy v hotelnictví a gastronomie v Jihočeském kraji
 (Věra CAISOVÁ)

2009, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sh4eww// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 11 theses)