Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

moderni trendy v gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v rozvoji zdravotního cestovního ruchu v České republice
 (Shoira Ibragimova)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14135/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii
 (Kateřina Eichlerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ir7sl6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

SUPERPOTRAVINY V GASTRONOMII
 (Markéta Valná)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/zxzw1i/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ TRENDŮ V GASTRONOMII SE ZAMĚŘENÍM NA ČESKOU KUCHYNI
 (Jaroslav Floder)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/vv1qoh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

UBYTOVÁNÍ V ČR A MODERNÍ TRENDY V UBYTOVÁNÍ
 (Petra Maláčová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/o6zw4o/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
 (Miloš Bednář)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)