Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
moderni vyuziti cokoladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy v technologii výroby čokolády
(Veronika Andrýsková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h6m9wl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití čokolády v moderní gastronomii.
(Lenka MLČÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky\nl{} aktivních látek v čokoládě
(Sára Matysová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t272ta// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
(Natálie Maliňáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dxr4p5// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma