Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

moderni zazitkova gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
 (Barbora Lukášová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
 (Klára Jobová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/unvej/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma