Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
moderni zazitkova gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
(Barbora Lukášová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
(Klára Jobová)2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/unvej/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma