Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mokre zrani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
 (Kateřina JANOUŠKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zrání masa a jeho využití v gastronomii
 (Dominik Nováček)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních ukazatelů při zrání hovězího masa
 (Kateřina Zelinková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0ij6t4// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma