Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
molecular cuisineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy v kulinářských technologiích
(Jiří Vaněček)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulinární estetika - jídlo jako umění
(Adéla Mikolášová)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rxwse/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika | Práce na příbuzné téma
Assessment of Genetic Diversity of Solanum sessiliflorum Dunal by application of ISSR markers
(Sokhour May)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v604kq// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma