Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

molecular cuisine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kulinární estetika - jídlo jako umění
 (Adéla Mikolášová)

2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rxwse/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika | Práce na příbuzné téma

Assessment of Genetic Diversity of Solanum sessiliflorum Dunal by application of ISSR markers
 (Sokhour May)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v604kq// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma