Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

molecular gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Umění vs. molekulární kuchyně
 (Kateřina Ondračková)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s20u6/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Návrh marketingové strategie pro molekulární kuchyni
 (Andrea Olahová)

2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/79451 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Kulinární estetika - jídlo jako umění
 (Adéla Mikolášová)

2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rxwse/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika | Práce na příbuzné téma

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma