Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
molecular gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Umění vs. molekulární kuchyně
(Kateřina Ondračková)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s20u6/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Návrh marketingové strategie pro molekulární kuchyni
(Andrea Olahová)2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/79451 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Trendy v přípravě pokrmů
(Barbora Kramná)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Kulinární estetika - jídlo jako umění
(Adéla Mikolášová)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rxwse/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika | Práce na příbuzné téma
Chemie v kuchyni
(Simona Hanzlíková)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/th8ht/ | Učitelství chemie pro střední školy / | Práce na příbuzné téma
Trendy v kulinářských technologiích
(Jiří Vaněček)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma