Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
molekularni gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
(Nicole Frýbortová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Česká gastronomie v 21. století
(Lenka MACOURKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
(Nikola BUDÍNKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fr7wdc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Návrh marketingové strategie pro molekulární kuchyni
(Andrea Olahová)2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/79451 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Gastrónomia Španielska
(Daniela Osvaldová)2009, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/20701 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Digitální jídlo jako forma gastronomické budoucnosti
(Radek Zatloukal)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jktba/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Teorie interaktivních médií | Práce na příbuzné téma
Trendy v přípravě pokrmů
(Barbora Kramná)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Estetický potenciál chemických substancí
(Veronika Planerová)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kl5ip/ | Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Kulinární estetika - jídlo jako umění
(Adéla Mikolášová)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rxwse/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika | Práce na příbuzné téma