Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mono a diglyceridy.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
 (Magdaléna DARDOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Milan Sýkora)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma