Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
monoacylglycerol kyseliny lauroveKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inhibiční vliv monoacylglycerolu kyseliny laurové na mikroorganizmy
(Kristýna JANEČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//58d6a3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
(Leona Buňková)2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální polymerní filmy na bázi zeinu
(Kateřina Pekárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qv5h48// | Biomateriály a kosmetika / | Práce na příbuzné téma
Význam zeinu jako nosiče aktivních látek
(Markéta Schuchová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ksm3n4// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
(David GERGELA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma