Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

monoacylglycerol kyseliny laurove

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Inhibiční vliv monoacylglycerolu kyseliny laurové na mikroorganizmy
 (Kristýna JANEČKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//58d6a3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
 (Leona Buňková)

2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální polymerní filmy na bázi zeinu
 (Kateřina Pekárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qv5h48// | Biomateriály a kosmetika / | Práce na příbuzné téma

Význam zeinu jako nosiče aktivních látek
 (Markéta Schuchová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ksm3n4// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
 (David GERGELA)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma