Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mouky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
 (Barbora ČEDÍKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Mouky jiné než obilovin
 (Adelina Nasurlaeva)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wehxq/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
 (Jiří Fučík)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
 (Věra CHALUPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
 (Eva ŠTULÍŘOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
 (Veronika Sejbalová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Eliška Jarošová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
 (Iveta Procházková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk8evi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Aneta Machalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)