Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mrazene pecivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
(Markéta KORCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//giki7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Distribuční logistika mražených výrobků
(Michal Valenta)2018, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.
• http://theses.cz/id//5wic5c// | Logistika / Logistika (LOG) | Práce na příbuzné téma
Vliv délky doby mražení těsta a množství použitého droždí na kvalitu rohlíků
(Iveta STÍSKALOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gskwsu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
(Veronika Hliněnská)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Analýza podnikatelského projektu ve vybraném oboru a návrh jeho revize
(Tomáš Vaněk)2013, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/wmtuo/ | Ekonomika a management / Finance | Práce na příbuzné téma