Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mrazeniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv způsobu mrazení na kvalitu vepřového masa
(Vendula Svobodová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1zf7t5// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv délky doby mražení těsta a množství použitého droždí na kvalitu rohlíků
(Iveta STÍSKALOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gskwsu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změn vybraných druhů lokálního ovoce v průběhu mražení
(Markéta Matějková)2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xxee1u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
(Marcela Tomanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní parametry mražených ovocných výrobků
(Daniel Nechvíle)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5y7o8s// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry výroby mražených krémů
(Lucie Hartmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti mražených krémů
(Hana KADLECOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pjdq3v// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zpracování finanční analýzy firmy zabývající se prodejem mražených potravin
(Dominika Žmolíková)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146685 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma
Návrh dispozičního řešení výrobní linky na výrobu mražených potravin
(Jiří Lorenčík)2022, Bakalářská práce, Fakulta strojní / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/148209 | Strojírenství / Průmyslové inženýrství | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
(Kateřina Želinská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hw2mdu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma