Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mrazeni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv způsobu mrazení na kvalitu vepřového masa
 (Vendula Svobodová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1zf7t5// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv délky doby mražení těsta a množství použitého droždí na kvalitu rohlíků
 (Iveta STÍSKALOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gskwsu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování změn vybraných druhů lokálního ovoce v průběhu mražení
 (Markéta Matějková)

2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xxee1u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
 (Marcela Tomanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní parametry mražených ovocných výrobků
 (Daniel Nechvíle)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5y7o8s// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Technologické parametry výroby mražených krémů
 (Lucie Hartmanová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti mražených krémů
 (Hana KADLECOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pjdq3v// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
 (Jaroslav Samek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
 (Kateřina Želinská)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hw2mdu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Zpracování finanční analýzy firmy zabývající se prodejem mražených potravin
 (Dominika Žmolíková)

2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/146685 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)