Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mrazeny kremKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
(Marcela Tomanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry výroby mražených krémů
(Lucie Hartmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
(Jaroslav Samek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6n3lc4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
(Nela Vybíhalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inovace v technologii výroby mražených krémů
(Sabina Malá)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
(Aneta Kašparová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii výroby mražených krémů
(Aneta Kašparová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
(Barbora Melicharová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nové směry v technologii mražených krémů
(Dominika Pastorková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u089uc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma