Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mrazirenske skladovani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
 (Martina Zajíčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Snižování počtu mikroorganismů v masných výrobcích - vliv teploty skladování
 (Jana ZÁHOROVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//17qgpn// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
 (Jan Strašák)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
 (Markéta Červenková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marek Pytlík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
 (Veronika Tioková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma