Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
muttonKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analysis of reproductive and growth characteristics of mutton sheep breed Charollais
(Samer Al-Olofi)2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wcohkz// | Chov zvířat a potravinařství v tropech a subtropech / | Práce na příbuzné téma
The effect of internal and external factors on sheep production of Mutton Suffolk sheep breed.
(Magdaléna Daniová)2008, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pqqmtr// | Zemědělská specializace / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza masa muflonů
(Lucie Černá)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izyjc5// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Analýza masa ovcí vřesových
(Martina Severová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ccplvn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
(Lucie TOTHOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
(Radek HOLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
(Lucie KOSTŘICOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma