Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mutton

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analysis of reproductive and growth characteristics of mutton sheep breed Charollais
 (Samer Al-Olofi)

2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wcohkz// | Chov zvířat a potravinařství v tropech a subtropech / | Práce na příbuzné téma

The effect of internal and external factors on sheep production of Mutton Suffolk sheep breed.
 (Magdaléna Daniová)

2008, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pqqmtr// | Zemědělská specializace / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
 (Adéla Zetková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza masa muflonů
 (Lucie Černá)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izyjc5// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Analýza masa ovcí vřesových
 (Martina Severová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ccplvn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
 (Lucie TOTHOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma