Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nabidka cajeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzumace čaje v České republice
(Lenka Telecká)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/g9mua/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Mikhail Dasaev)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/goiv5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Markéta Kratochvílová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/lfjni/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nabídka čajů ve vybrané oblasti
(Yulia Surkova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//m5q6ro// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
(Pavla Janošková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/se0knb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Výkonnost trhu čaje v České republice
(Martina Patočková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/cvn4i/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Kultura pití čaje jako součást stravovacích služeb
(Veronika Podhorská)2016, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB9320 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Kultura pití čaje v managementu a tvorbě produktů stravovacích služeb
(Nikola Marečková)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10303 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
(Karla Melkesová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/zscbcr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma