Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nabidka pokrmu a napojuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
(Dominika Friedlová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
(Tereza Buzková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/82427 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
(Ondřej Jansa)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)
(Šárka Stašková)2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jkzbf0// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma