Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nabidka pokrmu a napoju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
 (Dominika Friedlová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/yjb15/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
 (Elizaveta Kuznetsova)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
 (Tereza Buzková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82427 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
 (Ondřej Jansa)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)
 (Šárka Stašková)

2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jkzbf0// | Veřejná správa a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma