Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nabidka restauraceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza konceptu restaurace Podolka
(Barbora Pospíšilová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Řízení firemní restaurace Aramark
(Jana Diblíková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bhfve/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví (studium pro absolventy VOŠ) | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
(Denisa Jarošová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tzmdo/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma