Theses on the same topic (having an identical keyword):
naclKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
(Michaela Smolková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání účinnosti profylaktických a léčebných koupelí NaCl a kys. peroctové
(Jan JANÍK)2022, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j2nid0// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Theses on a related topic
Malonan a jantaran jako potenciální inhibitory koroze hořčíkové slitiny AZ31 v 0,9% NaCl
(Karolína Tkáčová)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rv1pcg// | Chemie a technologie materiálů / | Theses on a related topic
Vliv koncentrace NaCl na kvalitu odlitku trasologické stopy ve sněhu
(Pavel Gažák)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6qer35// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
(Alena Doležalová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//48jicb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
(Pavel Kaloda)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
(Lada Lukšíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Obsah NaCl u hypertoniků v ordinaci praktického lékaře
(Matěj JANOUŠEK)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iksxx9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
(Kateřina Moudrá)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s4aka2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic