Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nahrady soliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příjem soli u dětí staršího školního věku
(Aneta HEMBEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
(Martina Musilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//usoedf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
(Lenka JEDLIČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6yx0ms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady soli v potravinách
(Jana SOUKENÍKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hcj9yr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
(Pavel MANČÍK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dtdwsd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
(Michaela Smolková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
(Pavel Kaloda)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití dikarboxylových kyselin jako náhrady tavících solí v tavených sýrech
(Natália KOSIBOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fiknzo// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
(Kristýna HLADKÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f656fp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma