Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nalev

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Nálev
 (Leona Floriánová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tubx7g// | Teorie a praxe audiovizuální tvorby / Animovaná tvorba | Práce na příbuzné téma

Analýza obsahu rtuti v čajovém nálevu z třezalky tečkované (Hypericum perforatum)
 (Karolína Grégrová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o2qysp// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přípravy čajového nálevu na obsah vybraných prvků
 (Alena Zbytovská)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8utu9b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Barevnost bylinných nálevů
 (Stefanie Geissler)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ec072s// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení biodostupných forem kovů v čajovém nálevu z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
 (Marie Hájková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9gjqik// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv tvrdosti vody na fyzikálně-chemické vlastnosti nálevu z kořene omanu pravého
 (Edita Ježilová)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//s6oj4c// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Testování faktorů ovlivňujících stabilitu a spotřebitelskou přijatelnost nálevu z kysaného zelí
 (Barbora Vašků)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vmpnmw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení transferu fytokanabinoidů ze suroviny do vodných nálevů a odvarů
 (Kateřina Váchalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zl4rgv// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)