Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nalevKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nálev
(Leona Floriánová)2020, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tubx7g// | Teorie a praxe audiovizuální tvorby / Animovaná tvorba | Práce na příbuzné téma
Analýza obsahu rtuti v čajovém nálevu z třezalky tečkované (Hypericum perforatum)
(Karolína Grégrová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o2qysp// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přípravy čajového nálevu na obsah vybraných prvků
(Alena Zbytovská)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8utu9b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Barevnost bylinných nálevů
(Stefanie Geissler)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ec072s// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biodostupných forem kovů v čajovém nálevu z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Marie Hájková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9gjqik// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv tvrdosti vody na fyzikálně-chemické vlastnosti nálevu z kořene omanu pravého
(Edita Ježilová)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//s6oj4c// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Testování faktorů ovlivňujících stabilitu a spotřebitelskou přijatelnost nálevu z kysaného zelí
(Barbora Vašků)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vmpnmw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení transferu fytokanabinoidů ze suroviny do vodných nálevů a odvarů
(Kateřina Váchalová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zl4rgv// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma