Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
narodni gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
(Lucie Štetinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s336e/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Význam indické národní gastronomie
(Zlata Růžičková)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/15511 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Význam národní gastronomie v cestovním ruchu
(Tereza Jiranová)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/13064 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky
(Hana Kostková)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/7563 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie
(Ekaterina Popova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5892/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Veronika Janečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Jaroslava Nováková)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10911 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
(Jiřina Eretová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//epkxg1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Dopady pandemie Covid-19 na podnikání v oblasti gastronomie
(Tereza Šedivá)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//trt0j5// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma