Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
narodni gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
(Lucie Červenková)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
(Markéta Parmová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/46014 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
HODOVÁ GASTRONOMIE
(Jan Mattuš)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/myajkh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika slovenskej gastronómie na konkrétnom prípade
(Zuzana Štofková)2010, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/25513 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Japonská gastronomie jako součást kulturní tradice národa
(Pavlína Stachová)2009, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/20694 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Dekorativní gastronomie (carving)
(Barbara Hladíková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Trendy v kulinářských technologiích
(Jiří Vaněček)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma