Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

narodni gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
 (David Erkol)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
 (Lucie Červenková)

2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
 (Markéta Parmová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/46014 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

HODOVÁ GASTRONOMIE
 (Jan Mattuš)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/myajkh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
 (Iuliana Zashikhina)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakteristika slovenskej gastronómie na konkrétnom prípade
 (Zuzana Štofková)

2010, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/25513 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Japonská gastronomie jako součást kulturní tradice národa
 (Pavlína Stachová)

2009, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/20694 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Dekorativní gastronomie (carving)
 (Barbara Hladíková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)