Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
narodni pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
(Lenka ŠEDIVÁ)2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Práce na příbuzné téma
CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ
(Timofey Khripun)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//tjc25s// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Národní kuchyně jako součást stereotypního vnímání Ruska
(Michaela Cvejnová)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB11127 | Biologie / Biologie se zaměřením na vzdělávání, Ruský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách
(Pavla Wochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2kvn0z// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma