Theses on the same topic (having an identical keyword):
national dishesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nazvanija bljud russkoj nacionalnoj kuchni i ih češskych ekvivalentov: sopostavitelnyj aspekt
(Lesia Tarasovych)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fui2a/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
(Kristýna Roušarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Theses on a related topic
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
(Eva Baloghová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic