Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nealkoholicke pivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
(Milan Bartoš)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//or5svl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
(Tomáš Vaško)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9nvnn5// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje
(Renata Khanbekova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11702/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Výroba nealkoholického piva v minipivovarech
(David Doubek)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xocgkx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Využití membránové filtrace při filtraci piva
(Martin Dolejš)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s5dvfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Charakteristiky nealkoholických piv
(Matěj Holý)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8bewg7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití alternativních mikroorganismů pro výrobu nealkoholického piva
(Štěpánka Titlová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nrwfat// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy v technologii výroby piva
(Iveta Daňková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3twajw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma