Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nerozpustna vlaknina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vláknina v potravinách rostlinného původu
 (Barbora Jarmarová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7qzjp6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vláknina a její konzumace na nemocničním lůžku
 (Ivana KŘÍŽKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jc3ybu// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vláknina v prevenci chorob: Příjem u dospívajících a dospělých
 (Tereza HORBANIUCOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//20s398// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Význam vlákniny v humánní výživě
 (Lucie Kolínová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5ci997// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Metody stanovení rozpustné a nerozpustné vlákniny ve vybraných potravinách
 (Kristýna Mázárová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//4cg1j3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Stanovení dietární vlákniny v potravinách
 (Lucie Kolínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2xmqax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby vybraných nápojů se zvýšeným obsahem vlákniny.
 (Gabriela Ondrůšková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//facckh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vlákniny na kvalitu fermentovaných mléčných výrobků s obsahem probiotik
 (Katerina Vihanova)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rvsst8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Konzumace vlákniny v seniorském věku
 (Jan ŠÁLEK)

2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j6h7li// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
 (Martina KARASOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwl1hv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma