Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nerozpustna vlakninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vláknina v potravinách rostlinného původu
(Barbora Jarmarová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qzjp6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vláknina a její konzumace na nemocničním lůžku
(Ivana KŘÍŽKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jc3ybu// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vláknina v prevenci chorob: Příjem u dospívajících a dospělých
(Tereza HORBANIUCOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//20s398// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Význam vlákniny v humánní výživě
(Lucie Kolínová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5ci997// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Metody stanovení rozpustné a nerozpustné vlákniny ve vybraných potravinách
(Kristýna Mázárová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//4cg1j3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Stanovení dietární vlákniny v potravinách
(Lucie Kolínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2xmqax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby vybraných nápojů se zvýšeným obsahem vlákniny.
(Gabriela Ondrůšková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//facckh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vlákniny na kvalitu fermentovaných mléčných výrobků s obsahem probiotik
(Katerina Vihanova)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rvsst8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Konzumace vlákniny v seniorském věku
(Jan ŠÁLEK)2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j6h7li// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
(Martina KARASOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwl1hv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma