Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradicni cerealieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern
(Iva FRÝŽELKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yw1y5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení aktivních složek a biologických účinků vybraných netradičních cereálií
(Michal Pecháček)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//83ta04// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
(Květa KOŠINOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e4dptr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení stravitelnosti ve vybraných druzích netradičních cereálií
(Dominika ZAČALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sq7xgk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu neutrálně detergentní vlákniny ve vybraných druzích netradičních cereálií
(Markéta HAVRANOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pptebf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích
(Helena Hamacková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d3m6rb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
(Petr Svoboda)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pr31dp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost netradičních cereálií
(Petr SVOBODA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7myx8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza obsahu aminokyselin ve vybraných netradičních druzích cereálií
(Tereza HLAVÁČOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6u1wbe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma