Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradicni moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
(Andrea Krejsová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Analýza minerálních prvků netradičních mouk
(Karolína Vilišová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//huxqfo// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
(Veronika Sejbalová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny u netradičních mouk
(Ivo Havlíček)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8sosse// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
(Denisa Holečková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití necereálních mouk v pekařství
(Monika Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vm8xzo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
(Tereza Chlápková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Geny zodpovědné za netradiční zabarvení obilek pšenice seté
(Kateřina Mácová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hvrid/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma