Theses on the same topic (having an identical keyword):

netradicni mouky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
 (Andrea Krejsová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0d0xsa// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
 (Veronika Sejbalová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Analýza minerálních prvků netradičních mouk
 (Karolína Vilišová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//huxqfo// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny u netradičních mouk
 (Ivo Havlíček)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8sosse// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
 (Denisa Holečková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti využití necereálních mouk v pekařství
 (Monika Cihlářová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vm8xzo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
 (Tereza Chlápková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Geny zodpovědné za netradiční zabarvení obilek pšenice seté
 (Kateřina Mácová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hvrid/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Theses on a related topic

Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
 (Linda Faicová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/httqk/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)