Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradicni moukyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
(Linda Faicová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/httqk/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
(Jakub Prokop)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
(Andrea Mičánková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cplq67// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních surovin při výrobě těstovin
(Kamila Mašová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fwmy7f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční potenciál zrna netradičních genotypů pšenice
(Barbora Burešová)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//henq9a// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
(Simona Volná)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vwvj4e// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma