Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradicni obilovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv skladování a technologických úprav na obsah vybraných biologicky aktivních látek u netradičních obilovin
(Eva Koubová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rjop46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
(Dominika Siudová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
(Tereza Šťastná)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních obilovin a krmiv rostlinného původu ve výživě kapra obecného (Cyprinus carpio L.).
(Dušan Hajňuk)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cxg4f7// | Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
(Alena PETRJANOŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//votoaj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů v netradičních obilovinách Folin-Ciocalteuovou metodou
(Jana GRYGARČÍKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h52635// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské využití netradičních obilovin
(Božena VEČEŘOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p9xmf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
(Veronika Jančová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace a stanovení B-komplexu v netradičních obilovinách
(Veronika BIELESZOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w7kns2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma