Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradicni pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.
(Václav BEHENSKÝ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nz4e6b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Netradiční využití vína - vinné želé.
(Karel Bulíček)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5h5ok3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma