Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

netradicni pokrmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vztah konzumenta k pokrmu v závislosti na sociální zkušenosti.
 (Václav BEHENSKÝ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nz4e6b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Netradiční využití vína - vinné želé.
 (Karel Bulíček)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5h5ok3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma