Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
netradicni surovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení minerálních prvků v netradičních surovinách cereálních směsí
(Romana Velíšková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ucopki// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba kombuchy z netradičních surovin
(Pavla Adamíková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ll4c73// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
(Tereza Chlápková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby piva z netradičních surovin
(Jana Jacková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r1251e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
(Simona Volná)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vwvj4e// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
(Iva Suchánková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//802e6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
(Jakub Prokop)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Víno z netradičných surovin
(Patrik Čizmadia)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//649q8i// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma