Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
new trends in gastronomy.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
(Natálie Válkyová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Gastronomie in Wien am Beispiel der Restaurants Ferdinandt und Servitenwirt. Ausgewählte Aspekte
(Marek BISKUP)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fukqi5// | Filologie / Němčina ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
(Vanesa Vráblová)2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
(Kristina Hlavatovičová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Alena Pavlíčková)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qq9fq/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronómii
(Zuzana Leleková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma