Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nezavadnost pokrmu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
 (Pavlína ŠIMÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
 (Vladěna Rohlíčková)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnotenie akosti hotových pokrmov
 (Iveta Senčáková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hhkqbx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
 (Hana BUČKEVIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma