Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nezavadnost pokrmuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
(Pavlína ŠIMÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
(Vladěna Rohlíčková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnotenie akosti hotových pokrmov
(Iveta Senčáková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hhkqbx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
(Hana BUČKEVIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma