Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nizkoalkoholicke pivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
 (Tatiana Kochláňová)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv
 (Dominika Šuhajová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//dbu5nl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba nealkoholického piva v minipivovarech
 (David Doubek)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xocgkx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby nízkostupňových piv
 (Nikola Jedličková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g7m2zo// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma